Menu Close

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 210 68 52 718

Καλώς ήρθατε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ικανότητά μας να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών μας. Η Αποφράξεις Μελίσσια ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 και έκτοτε έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων και των αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής. Στα 40 και πλέον χρόνια δράσης στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ έχει αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία στις υπηρεσίες αποφράξεων, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων. Τηλεφωνήστε άμεσα στο 210 68 52 718.

ΡΙΖΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΡΙΖΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ φροντίζουμε να σας παρέχουμε άμεση και γρήγορη βοήθεια, καθώς γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας και σας απαλλάσσουμε από το άγχος και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Παρέχουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Γι’ αυτό το λόγο η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη επιλογή είναι να καλέσετε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. Γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία των υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας εξυπηρέτησης κι έτσι δίνουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και αφοσιωνόμαστε στις απαιτήσεις του τομέα μας, ώστε να διασφαλίζουμε στους πελάτες μας τις πιο εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις στις κατοικίες και τις επιχειρήσεις τους.

Με την πείρα και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών της Αποφράξεις Μελίσσια, εξυπηρετούμε όλους τους κατοίκους των Μελισσίων και των υπολοίπων βορείων προαστίων. Εγγυόμαστε για την απόλυτη ποιότητα κάθε προσφερόμενης εργασίας και για την ολοκληρωτική αντιμετώπιση του κάθε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η χρήση ειδικής, ψηφιακής κάμερας υψηλής ανάλυσης, για τον έλεγχο και τον εντοπισμό προβλημάτων στο εσωτερικό των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας δικτύου, ειδικών ριζοκοπτικών μηχανημάτων και ισχυρών, πιεστικών μηχανημάτων υδροβολής με υψηλή πίεση νερού είναι μερικές από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε σας πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στην αποχέτευση σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

40 χρόνια αποφράξεις στα Μελίσσια

Για μας η βάση της Αποφράξεις Μελίσσια είναι οι πελάτες μα και ανταποκρινόμαστε σε κάθε τους ανάγκη. Είμαστε κοντά σας και είμαστε δεσμευμένοι απέναντί σας για την πλήρη ικανοποίησή σας, σε όλους τους τομείς παροχής υπηρεσιών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, που είναι σε θέση να σας προσφέρουμε. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία εργασιών σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με το προσωπικό του τηλεφωνικού μας κέντρου και εκείνοι θα σας κατευθύνουν στην σωστή αντιμετώπιση των θεμάτων σας. Καλέστε μας και άμεσα θα στείλουμε κάποιο συνεργείο στον χώρο σας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην αποχέτευσή σας και έχει αναστατώσει την καθημερινότητά σας και να σας βοηθήσουμε σε ότι άλλο και αν σας απασχολεί. Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στην επίτευξη των υψηλότερων περιβαλλοντικών προτύπων κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας. Δεν έχετε παρά να καλέσετε την Αποφράξεις Μελίσσια για να μπορέσουμε να σας αποδείξουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και την άριστη εξυπηρέτηση. Έχουμε επιλύσει αμέτρητα προβλήματα στα αποχετευτικά συστήματα σε όλες τις περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής, ολοκληρώνοντας με μεγάλη επιτυχία και άριστη εξυπηρέτηση τις εργασίες μας.

Η Αποφράξεις Μελισσίων προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες τις υπηρεσίες μας που περιλαμβάνουν:

  • απόφραξη φρεατίων
  • απόφραξη λεκάνης
  • απόφραξη νεροχύτη
  • απόφραξη νιπτήρα
  • απόφραξη μπανιέρας
  • άντληση υδάτων
  • επιθεώρηση με κάμερα
  • απόφραξη υδρορροών
  • απόφραξη σιφονιών κ.α.
Αποφράξεις Μελίσσια
Αποφράξεις στα Μελίσσια

Απόφραξη νεροχύτη

Οι νεροχύτες μπορούν εύκολα να βουλώσουν από την χρήση που κάνουμε καθημερινά στην κουζίνα. Τα λίπη, τα απορρυπαντικά, τα υπολείμματα τροφίμων ευθύνονται για την επικείμενη απόφραξη που θα χρειαστούμε. Στο μπάνιο ο νεροχύτης μπορεί να βουλώσει από σαπούνια, οδοντόπαστα, τρίχες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Όποια και αν είναι η αιτία, οι δυσάρεστες οσμές αλλά και ένα τέτοιο μπλοκάρισμα μπορεί να βλάψει την ηρεμία και την υγεία σας αλλά και την φήμη της επιχείρησής σας. Η εταιρεία Αποφράξεων Μελίσσια θα έρθει άμεσα στον χώρο σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα μηχανήματά μας ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία της απόφραξης με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχετεύσεων στα Μελίσσια

Ένα μηχάνημα υδροβολής σχεδιάζεται με πολλαπλά ρεύματα ψεκασμού κατά τρόπο που να διασπά και να καθαρίζει τα σοβαρά εμπόδια. Μόλις εισαχθεί ένας υδροηλεκτρικός πίδακας σε ένα σωλήνα, το ακροφύσιο του στρέφεται ταυτόχρονα με ψεκασμό υψηλής πίεσης νερού σε πολλαπλές κατευθύνσεις. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Μελίσσια έχουν διαπιστώσει ότι είναι πολύ αποτελεσματικό στην καθαρισμό των σωληνώσεων από την άμμο, το πουρί, τις λιπαρές ουσίες, τις ρίζες και τα διάφορα απορρίμματα. Σχεδόν κάθε σύστημα αποχέτευσης έχει ένα σημείο πρόσβασης. Το σημείο αυτό, μας επιτρέπει να καθαρίζουμε με ασφάλεια τις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης, από τα επίμονα φράγματα. Το πιεστικό υδροβολής της εταιρείας μας είναι ικανό να καθαρίσει αρκετές δεκάδες μέτρα σωλήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Διάγνωση με κάμερα

Μπορείτε να μας καλέσετε, να έρθουμε στον χώρο σας και να εκτιμήσουμε την κατάσταση δωρεάν. Έχετε ένα ζήτημα όπου δεν μπορείτε να δείτε που είναι το πρόβλημα; Η έμπειρη ομάδα της Αποφράξεις Μελίσσια μπορεί να διενεργήσει διάγνωση με κάμερα. Κάνοντας χρήση της τεχνολογίας για να φτάσουμε στην πηγή του. Με λίγα λόγια μια εύκαμπτη κάμερα μπαίνει στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζει με ακρίβεια την θέση και το είδος του προβλήματος. Μπορούμε επίσης να σας δώσουμε την καταγεγραμμένη εργασία σε εξωτερική μνήμη.

Λίγα λόγια για τα Μελίσσια

Τα Μελίσσια είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι αυτοί της Δουκίσσης Πλακεντίας στα νοτιοανατολικά και του Αμαρουσίου στα δυτικά. Και οι δύο αρκετά μακριά από την περιοχή των Μελισσίων. Γειτονικές περιοχές είναι τα Βριλήσσια, το Μαρούσι και η Κηφισιά. ΤΚ 15127

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *