Menu Close

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 210 68 52 718

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ξεκίνησε να λειτουργεί με την πρόθεση να προσφέρει υπηρεσίες ανωτέρου επιπέδου σε όλους τους πελάτες της. Και τα καταφέραμε! Έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να λύσουμε κάθε αποχετευτικό πρόβλημα, εδώ και τώρα. Για αυτό η είναι στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ επενδύουμε τακτικά σε εξοπλισμό, εργαλεία, οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό για να μπορούμε να καθαρίσουμε και να αποφράξουμε τις αποχετεύσεις σας. Καλέστε μας στο 210 68 52 718

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προσφέρει μια ποικιλία από υπηρεσίες αποχέτευσης σε επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες κατοικιών και δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να είναι οικονομικά αποτελεσματικές για όλους. Με πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά, το εκπαιδευμένο και πολύπειρο προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, θα επιλύσει τα ζητήματα αποστράγγισης γρήγορα και ολοκληρωτικά. Έχουμε μια ευρεία γνώση στο πλαίσιο της βιομηχανίας αποφράξεων και εξετάζουμε κάθε εργασία εξίσου το ίδιο.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ έχουμε αποδείξει περίτρανα την αξιοπιστία και την ειλικρινή μας προσέγγιση και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ περιλαμβάνουν οτιδήποτε, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη σιφονιού, διάγνωση με κάμερα, άντληση υδάτων, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη λεκάνης, κ.α. Σε κάθε εργασία που εκτελείται, αφήνουμε τα πάντα καθαρά και τακτοποιημένα.

Στην Αποφράξεις Αγία Παρασκευή χρησιμοποιούμε ποικιλία εργαλείων και μηχανημάτων για να διατηρήσουμε τα αποχετευτικά σας δίκτυα καθαρά, πράγμα που τελικά οδηγεί σε βέλτιστη ροή της αποχέτευσης. Η υπηρεσία συντήρησης του δικτύου της αποχέτευσης μας επιτρέπει να βεβαιωθούμε ότι τα προβλήματα του παρελθόντος δε θα εμφανίζονται στο μέλλον. Παρέχουμε γρήγορη απόκριση 24 ωρών σε όλη την περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Η πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε σε συνάρτηση με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτουν κάθε περίπτωση απόφραξης αποχετεύσεων. Πιστεύουμε στις αξίες και εργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Επιλέξτε την Αποφράξεις Αγίας Παρασκευής που σας παρέχει 24ωρη κάλυψη. Θα έρθει στο χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά. Πολύ σημαντικό είναι επίσης ο εξοπλισμός που διαθέτει. Γιατί αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν εκείνοι που είναι άψογοι επαγγελματίες. Υπάρχουν όμως κι άλλοι που δεν διαθέτουν ούτε τον εξοπλισμό ούτε την τεχνογνωσία. Έτσι λοιπόν θέλει μεγάλη προσοχή στο ποιος θα αναλάβει μια τέτοια εργασία στο κτίριό σας. Οφείλετε για τον εαυτό σας και για την περιουσία σας να απευθυνθείτε στους καλύτερους!

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή - Απορρίμματα σε φρεάτιο
Απορρίμματα σε φρεάτιο μετά από απόφραξη

Αποφράξεις νεροχύτη και νιπτήρα στην Αγία Παρασκευή

Απόφραξη νεροχύτη – νιπτήρα: Οι νεροχύτες μπορούν εύκολα να βουλώσουν από την χρήση που κάνουμε καθημερινά στην κουζίνα. Τα λίπη, τα απορρυπαντικά, τα υπολείμματα τροφίμων ευθύνονται για την επικείμενη απόφραξη που θα χρειαστούμε. Στο μπάνιο ο νεροχύτης μπορεί να βουλώσει από σαπούνια, οδοντόπαστα, τρίχες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Όποια και αν είναι η αιτία, οι δυσάρεστες οσμές αλλά και ένα τέτοιο μπλοκάρισμα μπορούν να βλάψουν την ηρεμία και την υγεία σας αλλά και την φήμη της επιχείρησής σας. Η Αποφρακτική Αγίας Παρασκευής θα έρθει άμεσα στον χώρο σας. Χρησιμοποιούμε τα μηχανήματά μας ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία της απόφραξης με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Η καταπόνηση των αποχετεύσεων και η σκέψη όλων ότι δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα επειδή δεν είναι εμφανείς, μας κάνει όλους απρόσεχτους. Η εταιρεία αποφράξεων Αγίας Παρασκευής με υπερσύγχρονα αυτοκινούμενα συνεργεία αναλαμβάνει κάθε απόφραξη στην αποχέτευσή σας. Και όχι μόνο. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την προληπτική συντήρηση κάθε αποχέτευσης. Η Αγία Παρασκευή είναι από τις πιο όμορφες περιοχές στην περιφέρεια της Αττικής. Όμως και η Αγία Παρασκευή αντιμετωπίζει πάμπολλα προβλήματα στις αποχετεύσεις. Η απόφραξη είναι πλέον ένα πολύ συχνό φαινόμενο.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Πως θα αποφύγετε το φράξιμο στην αποχέτευση;

Αρχικά, μπορείτε να προμηθευτείτε με ειδικές σχάρες ή καπάκια που θα βρείτε στο εμπόριο και μ΄αυτές θα κλείσετε όλα τα σιφόνια.  Σκοπός είναι να συγκρατούν τα τρόφιμα και τα λίπη από το νεροχύτη αλλά και τις τρίχες, ή τα υπολείμματα σαπουνιών από τη μπανιέρα. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τη ρίψη μικροαντικειμένων και χαρτιών μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας σας και θα δείτε ότι δεν θα χρειαστείτε σύντομα την υπηρεσία απόφραξης της αποχέτευσης! Τέλος, ιδανικό είναι να φροντίζετε τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο να κάνετε έναν προληπτικό καθαρισμό στα συστήματα της αποχέτευσης με μια εξειδικευμένη αποφρακτική εταιρεία.

σημάδια από βουλωμένη αποχέτευση
σημάδια από βουλωμένη αποχέτευση

Υπηρεσίες αποφράξεων που παρέχουμε

Αποφράξεις αποχετεύσεων Αγία Παρασκευή
Αποφράξεις Φρεατίων Αγία Παρασκευή
Απόφραξη Νεροχύτη Αγία Παρασκευή
Απόφραξη Υδρορροής Αγία Παρασκευή
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αγία Παρασκευή
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αγία Παρασκευή
Καθαρισμός Φρεατίων Αγία Παρασκευή
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αγία Παρασκευή
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αγία Παρασκευή
Αποφράξεις αποχετεύσεων Αγία Παρασκευή

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχετεύσεων στην Αγία Παρασκευή

Όταν υπάρχει βούλωμα στα κανάλια αποχέτευσης, μπορεί να έχει αντίκτυπο σε όλες τις αποχετεύσεις των εγκαταστάσεων της ιδιοκτησίας σας. Και χρειάζεστε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού αποχέτευσης και φρεατίων για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα. Επιτρέψτε μας να φροντίζουμε το πρόβλημα της αποχέτευσης σας χρησιμοποιώντας πίδακες νερού υψηλής πίεσης για να καθαρίσετε πλήρως τα εμπόδια των αποχετεύσεων. Θα εξετάσουμε προσεκτικά τους σωλήνες σας με κάθε υπηρεσία καθαρισμού υδροβολής και θα βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες σας είναι καθαροί και διαυγείς.  Οι εμπειρογνώμονες τεχνικοί αποχέτευσης της εταιρίας μας, διαθέτουν ισχυρά πιεστικά μηχανήματα υδροβολής με νερό υψηλής πίεσης για τις αποχετεύσεις σας. Μια μέθοδο που απαλλάσσει από τα απορρίμματα και τα κατάλοιπα που είναι κολλημένα στους σωλήνες.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Καθαρισμός με τη μέθοδο της υδροβολής: Μερικές φορές οι σωλήνες αποχέτευσης μπορεί να είναι πολύ φραγμένοι από τις συσσωρεύσεις ή τα οργανικά υλικά που έχουν εισβάλει στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή χρησιμοποιεί τους ειδικούς πίδακες ψεκασμού νερού, για να διαλύσουν τα μπλοκαρίσματα, που οι παραδοσιακές τεχνικές δεν μπορούν να καθαρίσουν.Οι τοξικές χημικές ουσίες καθαρισμού αποχέτευσης που βρίσκονται στα καταστήματα λιανικού εμπορίου είναι αναποτελεσματικές. Μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στην ακεραιότητα των σωλήνων σας – για να μην αναφέρουμε τις ενδεχομένως επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία σας.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Διάγνωση με κάμερα Αγία Παρασκευή

Διάγνωση με κάμερα: Χρησιμοποιώντας μια ειδική κάμερα, μπορούμε να εξετάσουμε το εσωτερικό της κάθε αποχέτευσης. Μπορούμε να ανακαλύψουμε αν είναι κάτι ραγισμένο, υπάρχει κάποιο σπάσιμο ή καθίζηση ή έχουν εισέλθει ρίζες και προκαλούν ζημιά. Μια έρευνα με κάμερα υψηλής ευκρίνειας μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε που και γιατί συνέβη το μπλοκάρισμα. ‘Έτσι, θα  βοηθήσουμε να μην εμφανιστεί ξανά. Δίνουμε οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα σας. Σε όλη την διάρκεια του 24ώρου είμαστε στην διάθεσή σας.  Θα επιλύσουμε κάθε έκτακτη κατάσταση. Τίποτα δεν είναι δύσκολο για εμάς. Η εμπειρία, η απαράμιλλη εξυπηρέτηση και τα εξειδικευμένα συνεργεία είναι κάτι που απόλυτα μας χαρακτηρίζει.

Για να διατηρήσετε καθαρές τις αποχετεύσεις σας, οι τεχνικοί των αποχετευτικών εγκαταστάσεων της εταιρείας αποφράξεων Αγίας Παρασκευής βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία. Με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού κάμερας, οι τεχνικοί μας μπορούν να επιθεωρήσουν το εσωτερικό των αγωγών του συστήματός σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα εντοπίσουν συγκεκριμένα προβλήματα. Αυτά τα θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν συσσώρευση λίπους, σπασμένους σωλήνες ή ρίζες που εισβάλλουν στους σωλήνες. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες της αποχέτευσης σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πληροφορίες Αγίας Παρασκευής

Η Αγία Παρασκευή είναι δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως της Αθήνας. Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ενώ κεντρικός οδικός άξονας είναι η οδός Αγίου Ιωάννου η οποία και συνδέει τη Λεωφόρο Μεσογείων με τον περιφερειακό δακτύλιο του Υμηττού. Εμβληματικά κτίρια της Αγίας Παρασκευής θεωρούνται το Αμερικανικό Κολέγιο Deree, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο Ναός της Αγίας Παρασκευής, και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η Μονή του Άγιου Ιωάννη του Κυνηγού. Επίσης ο Δήμος διαθέτει αθλητικές υποδομές με ένα απ’ τα μεγαλύτερα γήπεδα για την περιοχή να είναι το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, και ακολουθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, που φιλοξενούν και τις τοπικές ομάδες της πόλης.

wikipedia

Καθαρή τουαλέτα μετά από απόφραξη
Καθαρή τουαλέτα μετά από απόφραξη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *