Menu Close

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Έχετε ποντίκια στην κουζίνα; Αρουραίους στην σοφίτα; Κοριούς στην κρεβατοκάμαρα; Κατσαρίδες στο μπάνιο; Όλες οι μολύνσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα, επειδή τα παράσιτα μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες, να μολύνουν αποθέματα τροφίμων και νερού, να προκαλέσουν ζημιά στην περιουσία σας. Δεν έχει σημασία το είδος των παρασίτων, εμείς είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε με το πρόβλημά που σας έχει αναστατώσει. Με μεγάλη επιτυχία εργαζόμαστε στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Έχετε πρόσβαση σε μια έμπειρη και αξιόπιστη εταιρεία ελέγχου και καταπολέμησης των παρασίτων. Γνωρίζουμε ξεχωριστά το κάθε παράσιτο και τον τρόπο αντιμετώπισής του. Η ομάδα των τεχνικών μας έχει άριστες γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρακολουθούν σεμινάρια για τα νέα σκευάσματα που κυκλοφορούν και τις νέες απολυμάνσεις. Καλέστε μας σήμερα στο 210 68 52 718.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Καταλαβαίνουμε πόσο οδυνηρό είναι να βρείτε έντομα ή ποντίκια στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Αυτός είναι ο λόγος που παρέχουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Για να απαλλαγείτε όσο το συντομότερο δυνατόν. Λειτουργούμε με βάση τους διεθνείς και εθνικούς κανονισμούς για την ασφάλεια και την υγεία σας. Τα οφέλη των υπηρεσιών μας:

  • ΔΩΡΕΑΝ έρευνα και επιθεώρηση παρασίτων στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας για να επισημάνουμε τυχόν υφιστάμενα θέματα και να σας παρέχουμε συμβουλές σε τομείς πιθανών προβλημάτων.
  • Εγγυημένη 24ωρη απάντηση
  • Η ομάδα έμπειρων απολυμαντών μας, υψηλής εξειδίκευσης σας προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
  • Ελάχιστη διαταραχή – Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες σας προσφέρουν διακριτικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ταχεία και αποτελεσματική επίλυση κάθε προσβολής από παράσιτα και με όσο το δυνατόν λιγότερη αναστάτωση στην επιχείρησή σας.
  • Επαγγελματικές συμβουλές πρόληψης – Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να σας προτείνουν εξατομικευμένες επιλογές προστασίας από έντομα και παράσιτα.

Προσφέρουμε επίσης:

Απολυμάνσεις για κατσαρίδες

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα, για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των επαγγελματικών υπηρεσιών μας στην απολύμανση για κατσαρίδες. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια περιουσία για να εξαφανιστούν οι κατσαρίδες από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας. Δεσμευόμαστε απέναντί σας για την εξεύρεση των πιο οικονομικά αποδοτικών λύσεων χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα ή την ποιότητα. Προτεραιότητά μας είναι να σας κάνουμε να αισθάνεστε ασφαλείς και άνετα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και εμείς θα κάνουμε το παραπάνω βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Μη χάνετε καθόλου χρόνο καταφεύγοντας σε ερασιτεχνικές λύσεις με κοινά απολυμαντικά και αντισηπτικά του εμπορίου γιατί δεν θα σας δώσουν το ζητούμενο αποτέλεσμα. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά την υγεία, είμαστε η μόνη λύσηρι. Καλέστε την σήμερα και κανονίστε την απολύμανση για κατσαρίδες στον χώρο σας. Εξυπηρετούμε σχολεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, φροντιστήρια, ξενοδοχεία, καταστήματα κτλ. Κάθε εφαρμογή απολύμανσής της συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό. Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των κατσαρων αποτελεσματικά και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο, τεχνικό προσωπικό μας φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και ασφαλής.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια είναι σαφώς αθώα διότι δεν μεταφέρουν ασθένειες, είναι όμως πολύ ενοχλητικά όταν εισβάλλουν στο χώρο μας. Είναι ικανά να περιτριγυρίζουν και να μπαινοβγαίνουν στα σκεύη και στα μπολ με τα τρόφιμα στα συρτάρια και στα ντουλάπια μας. Όταν δημιουργούν φωλιές σε κάποιο χώρο, κατοικούν κατά χιλιάδες αφού είναι ευρέως γνωστό ότι τα μυρμήγκια φτιάχνουν πολύ μεγάλες αποικίες. Οι προϋποθέσεις για την εγκατάστασή τους είναι δύο. Να υπάρχει τροφή και νερό. Η φωλιά των μυρμηγκιών στη δομή της, μοιάζει πάρα πολύ με τη δική μας κοινωνία. Αποτελείται από τη βασίλισσά της, (κάποιες φορές, περισσότερες από μία), τα αρσενικά, τα θηλυκά, τα αυγά και τις προνύμφες. Τα ενήλικα μυρμήγκια δουλεύουν πολύ σκληρά ειδικά για την ανίχνευση της τροφής τους. Προστατεύουν ιδιαίτερα τη βασίλισσά τους την οποία και έχουν καλά προστατευμένη στην αποικία τους. Η απολύμανση για μυρμήγκια θέλει εξειδικευμένο χειρισμό αφού τα μυρμήγκια εκτός των άλλων, είναι και πανέξυπνα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Στο εμπόριο θα βρείτε πάρα πολλά εντομοκτόνα που αφορούν την απολύμανση για μυρμήγκια. Όμως έχετε σκεφτεί πόσο ασφαλή είναι και πόσο αποτελεσματικά; Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μυρμήγκια στο χώρο σας, σας προτείνουμε να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Είμαστε η καλύτερη λύση. Οι τεχνικοί της θα εντοπίσουν την αποικία με μεγάλη ευκολία αφού διαθέτουν τεράστια πείρα στις απολυμάνσεις και θα σας λύσουν το πρόβλημα χωρίς εσείς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Το αποτέλεσμα θα είναι να εξοντωθούν όλα τα μυρμήγκια της αποικίας. Ο στόχος μας επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα εφόσον τα προϊόντα της είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Όλα αυτά τα φάρμακα έχουν την ιδιότητα να προσελκύουν και να ξεγελούν τα πανέξυπνα μυρμήγκια καθώς νομίζουν ότι πρόκειται για πολύ δελεαστικές τροφές. Στην πραγματικότητα όμως, μεταφέρουν στην αποικία ισχυρές δόσεις εντομοκτόνου οι οποίες τα εξοντώνουν και σας απαλλάσσουν οριστικά από αυτά.

Απολύμανση για κουνούπια

Τα κουνούπια είναι μικροσκοπικά ιπτάμενα έντομα που μας επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η υγρασία και τα ζεστά κλίματα είναι ο κυριότεροι παράγοντες που θα τα προσελκύσουν. Η παρουσία τους είναι πάρα πολύ ενοχλητική σε όλους μας. Μόνο τα θηλυκά τρέφονται με αίμα σε αντίθεση με τα αρσενικά που αγαπούν το νέκταρ και τη γύρη. Τα τσιμπήματά τους μας προκαλούν εξανθήματα που προκαλούν κνησμό. Επίσης, θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας αφού μπορεί να μας μεταδώσουν διάφορες ασθένειες όπως τον ιό του δυτικού Νείλου. Τα κουνούπια έλκονται πολύ από τα στάσιμα λιμνάζοντα νερά, όπου και θα τα συναντήσουμε σε μεγάλο πληθυσμό. Η καταπολέμησή τους δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Επειδή πετάνε είναι δύσκολο να εξοντωθούν, μπορούμε όμως να περιορίσουμε τον αριθμό τους κάνοντας πολύ συχνά απολύμανση. Συνίσταται κυρίως κατά τη θερινή περίοδο και κάθε 20 με 25 μέρες όπου το φαινόμενο λόγω ζέστης, παρουσιάζει έξαρση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τακτική απολύμανση για κουνούπια για κάθε χώρο και κτίριο. Οι τεχνικοί της είναι όλοι εξειδικευμένοι στις απολυμάνσεις και πάρα πολύ έμπειροι. Με τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον, επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ψεκασμοί που εφαρμόζονται γίνονται με ειδικά σκευάσματα – απωθητικά για τα κουνούπια που όμως δεν θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία ούτε την υγεία των κατοικίδιών σας. Η απολύμανση για κουνούπια προτείνεται να ξεκινά τους ανοιξιάτικους μήνες όταν ζεσταίνει ο καιρός και να εφαρμόζεται μέχρι το φθινόπωρο. Φροντίζοντας γι αυτό, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει πακέτα συμβολαίων τακτικής απολύμανσης πάντα σε συνάρτηση με τις δικές σας ανάγκες και χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος. Η καλή φήμη της εταιρείας μας, κρίνεται πάντοτε εκ του αποτελέσματος είναι στην ευχάριστη θέση οι πελάτες της, να την προτείνουν για τα άριστα αποτελέσματα που τους προσφέρει.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Όταν μιλάμε για ψύλλους, αναφερόμαστε στα μικρά έντομα με χρώμα καφέ ή κοκκινωπό. Συγκριτικά με το μέγεθός τους, μπορούν να κάνουν πολύ ψηλά άλματα και να μεταφερθούν παντού. Τρέφονται με το αίμα του ξενιστή τους που συνήθως είναι η γάτα, ο σκύλος και ο άνθρωπος. Αυτός είναι και ο λόγος ότι όταν δεν υπάρχει ξενιστής οι ενήλικες ψύλλοι ζουν από λίγες ημέρες έως και δύο εβδομάδες. Ωστόσο, τα αυγά τους μπορεί να παραμείνουν σε αδράνεια μέχρι πάνω από δύο έτη και να ενεργοποιηθούν εκ νέου όταν αντιληφθούν νέο ξενιστή. Υπάρχουν πολλά είδη ψύλλων με πιο συνηθισμένο εκείνον της γάτας τον οποίον βρίσκουμε εκτός από τις γάτες, στους σκύλους και μέσα στα σπίτια. Ο κύκλος της ζωής των ψύλλων περιλαμβάνει τέσσερα στάδια: αυγό, νύμφη, προνύμφη και το ενήλικο έντομο. Η διάρκεια και επιβίωσή τους εξαρτώνται αποκλειστικά από τη θερμοκρασία και την υγρασία που επικρατούν στους περιβάλλοντες χώρους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Κύριες ενδείξεις ότι μπορεί να έχετε προσβληθεί από ψύλλους είναι τα τσιμπήματα που συνοδεύονται από κνησμό. Αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, μη χάνετε χρόνο. Δράστε πολύ γρήγορα αφού οι ψύλλοι είναι η αιτία και για τη μεταφορά πολλών ιογενών ασθενειών. Καλέστε μια εταιρεία απολυμάνσεων καθώς είναι η μοναδική λύση απέναντι στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Ερασιτεχνικές και οικιακές λύσεις με κοινά εντομοκτόνα του εμπορίου, δεν συνιστώνται. Είμαστε η πλέον ειδική για την άριστη απολύμανση για ψύλλους. Με την εξειδίκευση και την εμπειρία της, θα σας απαλλάξει οριστικά από τους ψύλλους χωρίς να διατρέξει απολύτως κανένα κίνδυνο η υγεία σας. Να ξέρετε ότι οι ψύλλοι φωλιάζουν παντού. Από στρώματα και καναπέδες μέχρι πατώματα και ντουλάπες. Καλέστε μας σήμερα και απαλλαγείτε από τους ψύλλους οριστικά! Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση για ψύλλους είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί είναι όπως και οι ψύλλοι, μικροσκοπικά έντομα τα οποία ζουν στην επιφάνεια του ξενιστή τους και τρέφονται επίσης μέσω τσιμπημάτων, από το αίμα αυτού. Είναι δηλαδή απομυζητικά έντομα. Τσιμπούν χωρίς καμία διάκριση ενώ πολλοί άνθρωποι είναι πιθανό να εμφανίσουν αλλεργίες ή δερματίτιδες από τα εκκρίματα που εκχύνουν κατά το τσίμπημα. Θα τους εντοπίσετε σε καναπέδες, στρώματα και κρεβάτια. Φωλιάζουν σε χαραμάδες, ρωγμές και τρύπες και εκεί εναποθέτουν και τα αυγά τους. Αυτό σημαίνει ότι κοριούς μπορεί να πετύχετε παντού. Επίσης, εστίες τους μπορεί να βρείτε μέσα σε υλικά που θερμαίνονται εύκολα όπως υφάσματα (ρούχα) και ξύλο (έπιπλα). Τα τσιμπήματα των κοριών δεν γίνονται αμέσως αντιληπτά επειδή οι κοριοί είναι σε αδράνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξυπνάνε για τροφή τη νύχτα, όταν εσείς κοιμόσαστε και τα τσιμπήματά τους μοιάζουν πολύ με εκείνα του κουνουπιού.

Οι κοριοί μεταφέρονται από τον ένα χώρο σε κάποιον άλλο μέσω του ξενιστή τους, αλλά και μέσω ρούχων, επίπλων και αποσκευών. Η μοναδική λύση για την αντιμετώπισή τους, είναι η απολύμανση για κοριούς. Αν εξακριβώσετε ότι κοριοί έχουν εμφανιστεί στο χώρο σας, καλέστε μας χωρίς να χάνετε χρόνο. Η πιο αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία απολυμάνσεων θα σας προσφέρει στην καταπολέμησή τους, αποτέλεσμα οριστικό. Χρησιμοποιεί εγκεκριμένα προϊόντα χαμηλής τοξικότητας για τον άνθρωπο και τα ζώα και υψηλής τοξικότητας για έντομα και παράσιτα όπως είναι οι κοριοί. Η απολύμανση για κοριούς γίνεται με υπερσύγχρονες, ειδικές συσκευές και με απόλυτη ασφάλεια για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν την εμπειρία εντοπισμού όλων των εστιών των κοριών και θα σας απαλλάξουν ριζικά. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Ένα ποντίκι σε εργοτάξιο-οικοδομή αποτελεί ενόχληση. Όμως ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να δημουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση. Προκαλεί φθορές στις εγκαταστάσεις, ενώ μπορεί να οδηγήσει σε ποινική δίωξη τους υπευθύνους και την επιχείρηση. Διασφαλίστε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης στοχεύει στο δικό σας επίπεδο κινδύνου. Τα τρωκτικά όπως ποντίκια και αρουραίοι στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας. Για να εξοντώσετε τα ποντίκια πρέπει να απευθυνθείτε σε μια αξιόπιστη εταιρεία απολυμάνσεων. Η απολύμανση για ποντίκια απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό και ανάλογη εμπειρία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Καλύτερα καλέστε μας η οποία βρίσκεται κοντά σας και διαθέτει μεγάλη πείρα στις μυοκτονίες. Οι τεχνικοί της θα έρθουν γρήγορα στο χώρο σας και θα τον επιθεωρήσουν. Μέσα σε λίγο χρόνο θα ανακαλύψουν τις φωλιές και στη συνέχεια θα τοποθετήσουν παγίδες με κόλλα ή δολωματικούς σταθμούς σε καίρια σημεία των χώρων σας. Δεν θα αποκλείσουν βόθρους και αποχετεύσεις γιατί είναι το νούμερο 1 σημείο για να εμφανιστούν ποντίκια. Εκεί θα δράσουν με συγκεκριμένα υποκαπνιστικά σκευάσματα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για ποντίκια είναι απόλυτα ασφαλή και εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους φορείς. Κάθε εργασία απολύμανσης, συνοδεύεται από πιστοποιητικό που αναγράφει λεπτομερώς τι εφαρμόστηκε κατά την μυοκτονία. Επικοινωνήστε σήμερα και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019 στην πόλη Γιουχάν της Κίνας υπήρξαν οι πρώτες αναφορές κρουσμάτων οξέως αναπνευστικού συνδρόμου. Με έρευνές του, το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων, εντόπισε έναν καινούριο ιό ως νοσογόνο παράγοντα. Κάπως έτσι μπήκε στη ζωή μας ο νέος κορωνοϊός. Η επιδημική του έξαρση είχε ταχεία εξέλιξη πλήττοντας όλες τις χώρες του κόσμου. Σύντομα ο covid-19 ανακηρύχθηκε σε πανδημία με όλη την παγκόσμια ιατρική κοινότητα να τον παρακολουθεί σε καθημερινή βάση ώστε να καταφέρει να φτάσει στη θεραπεία του. Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταγράφει την πλήρη πορεία του κορωνοϊού από την ημέρα έναρξης της πανδημίας, για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών τους. Η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, η προσωπική συχνή υγιεινή των χεριών, η τήρηση των αποστάσεων και οι απολυμάνσεις είναι τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουμε όλοι μας ώστε να περιορίσουμε την πανδημία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Καθήκον μας είναι να τηρούμε τα μέτρα γιατί έτσι προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων. Στον αγώνα μας αυτό, πολύ σπουδαίος σύμμαχος είναι οι εταιρείες απολύμανσης. Γιατί ο covid-19, δεν πλανάται μόνο στον αέρα, κάθεται και επάνω στις επιφάνειες. Με τη σωστή απολύμανση για κορωνοϊό και τα κατάλληλα μικροβιοκτόνα φάρμακα, μειώνουμε τις πιθανότητες να προσβληθούμε. Δραστηριοποιούμαστε πάρα πολλά χρόνια στον τομέα των απολυμάνσεων. Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει στο χώρο σας προκειμένου να καταπολεμήσετε ιούς και μικρόβια αυτών. Όλα τα προϊόντα και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για κορωνοϊό είναι τελευταίας γενιάς, επίσημα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ώστε να μην είναι βλαβερά για την υγεία σας και το περιβάλλον. Οι τεχνικοί της εξειδικεύονται στον τομέα των απολυμάνσεων και θα σας προσφέρουν σίγουρα εγγυημένη ποιοτική εργασία.