Menu Close

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – 210 68 52 718

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ έχει εμπειρία 40 και πλέον χρόνων, στο χώρο των αποφράξεων. Με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και συστήματα, στοχεύει στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού σας προβλήματος. Η Αποφράξεις Μαρούσι αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων σε: σπίτια, σε επαγγελματικούς χώρους και δημόσιους φορείς. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακολουθώντας αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Μας αρέσει να διατηρούμε καθαρές τις αποχετεύσεις σας! Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ εξυπηρετεί όλες τις περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής άμεσα και γρήγορα, παρέχοντας λύση στο πρόβλημά σας, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Καλέστε στο 210 68 52 718.

ΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ιδρύθηκε πριν από 40 και πλέον χρόνια και έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και την καλύτερη επαγγελματική φήμη και προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή της βόρειας Αττικής. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας παρέχουν τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για οποιοδήποτε αποχετευτικό σας πρόβλημα. Παραδίδουμε μια άκρως επαγγελματική υποστήριξη και εξοικονομείτε έτσι χρόνο και χρήμα, χωρίς να χάσετε στιγμή από την πολύτιμη καθημερινότητα σας. Παρέχουμε λύσεις στις αποχετεύσεις σας σε οικίες, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, σχολεία, νοσοκομεία, εμπορικά καταστήματα, δημόσιους οργανισμούς και οπουδήποτε αλλού.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ - Αποφράξεις Μαρούσι
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ και έχουν στην διάθεση τους μηχανήματα και εργαλεία υψηλής τεχνολογίας. Η πολύχρονη εμπειρία μας σημαίνει ότι θα λάβετε μόνο τα υψηλότερα πρότυπα παρεχόμενων υπηρεσιών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει στο αποχετευτικό σας δίκτυο καλέστε μας και πολύ σύντομα θα είμαστε κοντά σας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα στις αποχετεύσεις σας, ανεξάρτητα το μέγεθός του, που δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας και αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι οι παροχές μας δε συγκρίνονται με άλλες

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ
Ρίζες σε φρεάτιο μετά από απόφραξη

Αποφράξεις στο Μαρούσι και τα Βόρεια Προάστια

Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στην επίτευξη των υψηλότερων περιβαλλοντικών προτύπων κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας. Δεν έχετε παρά να καλέσετε την Αποφράξεις Μαρούσι για να μπορέσουμε να σας αποδείξουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και την άριστη εξυπηρέτηση. Έχουμε επιλύσει αμέτρητα προβλήματα στα αποχετευτικά συστήματα σε όλες τις περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής, ολοκληρώνοντας με μεγάλη επιτυχία και άριστη εξυπηρέτηση τις εργασίες μας. Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με το προσωπικό του τηλεφωνικού μας κέντρου και εκείνοι θα σας κατευθύνουν στην σωστή αντιμετώπιση των θεμάτων σας. Καλέστε μας και άμεσα θα στείλουμε κάποιο συνεργείο στον χώρο σας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην αποχέτευσή σας και έχει αναστατώσει την καθημερινότητά σας και να σας βοηθήσουμε σε ότι άλλο και αν σας απασχολεί.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Επίλυση προβλημάτων αποχετευτικών δικτύων: Η Αποφράξεις Μαρούσι χαρακτηρίζεται ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των αποχετευτικών δικτύων και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνετε ευχαριστημένοι όσο πιο άμεσα και αποτελεσματικά γίνεται.Εγγυόμαστε να προσφέρουμε υπηρεσίες με επαγγελματικό χαρακτήρα που σας εξασφαλίσουν ότι όλες οι ανάγκες σας ικανοποιούνται και καλύπτονται πλήρως καθ όλη την διάρκεια των εργασιών μας. Έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε σε πάσης φύσεως προβλήματα του αποχετευτικού σας συστήματος, με αποτελεσματικότητα, λόγω του πλούτου των γνώσεων και των εμπειριών μας. Φιλοσοφία μας είναι η 100% ικανοποίηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά, με την επίλυση του προβλήματος έγκαιρα, επαγγελματικά και με φιλικό τρόπο. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν:

  1. αποφράξεις
  2. καθαρισμούς αποχετεύσεων
  3. συντηρήσεις αποχετεύσεων οποιουδήποτε τύπου
  4. Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα
ΦΡΕΑΤΙΟ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Φρεάτιο βουλωμένο από χώμα και φύλλα στο Μαρούσι

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή στο Μαρούσι

Ο καθαρισμός με υδροβολή της Αποφράξεις Μαρούσι περιλαμβάνει τη χρήση ενός μακριού, λεπτού, εύκαμπτου σωλήνα. Αυτός ο σωλήνας τροφοδοτείται στις αποχετεύσεις και ενεργοποιείται έτσι ώστε να εκτοξεύει το νερό κάτω από πολύ υψηλή πίεση. Το ακροφύσιο εκπέμπει νερό και στις 360 μοίρες, έτσι ώστε να καλύπτεται κάθε τμήμα του σωλήνα αποχέτευσης. Η πίεση του νερού είναι αρκετά ισχυρή ώστε να διαλύει τα υπολείμματα από το σωλήνα (χωρίς να προκαλεί ζημιά) και να τα μετακινεί στο αποχετευτικό δίκτυο ή στη σηπτική δεξαμενή (βόθρο). Αυτή η μέθοδος εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καθαρίσετε τους σωλήνες σας. Από μερικά από τα μεγαλύτερα μπλοκαρίσματα, καθώς και την ενοχλητική “λάσπη” που συχνά προσκολλάται στο εσωτερικό των σωλήνων. Επιλέξτε τον καθαρισμό με υδροβολή για την τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης σας από την Αποφράξεις Μαρούσι.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα είναι σύντομα κοντά σας για να σας δώσουν μια επαγγελματική, γρήγορη και αξιόπιστη λύση, σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Είτε πρόκειται για μια βουλωμένη τουαλέτα, ντους ή νεροχύτη, έχουμε την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε. Η Αποφρακτικής Αμαρουσίου είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε ότι αφορά τις αποχετεύσεις σας σε όλη την περιοχή του Αμαρουσίου και της βόρειας Αττικής, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας.

Καθαρισμός με Υδροβολή στο Μαρούσι
Καθαρισμός με Υδροβολή στο Μαρούσι

Συντήρηση Αποχέτευσης

Οι συστηματικές εργασίες συντήρησης στο αυτοκίνητό σας αποτρέπουν μεγάλες βλάβες. Έτσι και η τακτική, προληπτική συντήρηση εμποδίζει πολλά προβλήματα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης σας. Οι συσσωρεύσεις στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις αυξάνουν την διάβρωση των σωληνώσεων. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει αύξηση της πίεσης του νερού σε ευαίσθητα σημεία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα σημεία που οι σωλήνες σας σχηματίζουν γωνίες ή αλλαγή κατεύθυνσης. Κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου της Αποφράξεις Μαρούσι είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να επιλύσουν ό,τι και αν έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό δίκτυο του χώρου σας, χωρίς καμία ενόχληση και οι τεχνικοί μας έχουν όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σχετικά με το Μαρούσι

Το Μαρούσι (επίσημα Αμαρούσιον) είναι η έδρα του Δήμου Αμαρουσίου. Ο σύγχρονος συνοικισμός αναπτύσσεται σε υψόμετρο 230 μέτρων, 2 χιλιόμετρα νότια της Κηφισιάς και 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου των Αθηνών, ενώ περιβάλλεται από τους περιφερειακούς δήμους της Πεντέλης, των Βριλησσίων, του Ψυχικού, της Νέας Ιωνίας, του Ηρακλείου, Χαλανδρίου και Πεύκης. ΤΚ 15122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *