Menu Close

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ 210 68 52 718

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ έχει εξυπηρετήσει σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Αττική για παραπάνω από 40 χρόνια. Η συνδυασμένη εμπειρία της οικογένειάς μας στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων είναι τεράστια. Γνωρίζουμε πραγματικά τη δουλειά μας! Μπορούμε να βοηθήσουμε με οτιδήποτε από διαρροές και υπερχειλισμένες τουαλέτες, έως και πλημμυρισμένα υπόγεια. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί της Αποφράξεις Αθήνα σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και εξυπηρέτηση πελατών πέντε αστέρων. Έχετε πρόβλημα με το δίκτυο της αποχέτευσης; Μπορούμε να το λύσουμε. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις δεν είναι μόνο ανθυγιεινές, μπορεί να προκαλέσουν πλημμύρες και υλικές ζημιές που μπορεί να κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Οι πλήρως εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ είναι ειδικοί στον καθαρισμό όλων των τύπων αποχετεύσεων και φρεατίων. Καλέστε μας άμεσα στο 210 6852 718

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα
Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ: 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ είναι πάντα διαθέσιμη για να πραγματοποιήσει αυτή την πολύτιμη υπηρεσία για κατοικίες και επιχειρήσεις. Εάν διαχειρίζεστε μια επιχείρηση, ποτέ δεν θέλετε τα αποχετευτικά σας δίκτυα να έχουν διακοπές στη λειτουργία τους. Εκτός από την αναστάτωση, τα φραγμένα αποχετευτικά συστήματα μπορούν να δημιουργήσουν μια κακή εικόνα για την επιχείρησή σας στο μυαλό των πελατών σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ  είναι σε θέση να εκτελέσουμε γρήγορη και επαγγελματική συντήρηση αποχέτευσης κατά τις ώρες μη αιχμής ή τις μη εργάσιμες ώρες της επιχείρησής σας. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορούμε να φτάσουμε αμέσως στο χώρο σας, με το σωστό εξοπλισμό για την εργασία και να ξεκινήσουμε αμέσως για τη λύση του προβλήματός σας. Καλέστε τώρα στο 210 68 52 718.

Η Αποφράξεις Αθήνα έχει δημιουργήσει μια φήμη για ειλικρινείς συμβουλές από ειδικούς για τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών, τη συντήρηση, την απόφραξη και την επιθεώρηση των αγωγών και των φρεατίων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία με ειδική, ψηφιακή κάμερα, μπορούμε να σας δείξουμε πού είναι το πρόβλημα και στη συνέχεια να σας δώσουμε συμβουλές και προσφορά τιμής προτού αρχίσετε να επισκευάζετε ή να αντικαθιστάτε τα κατεστραμμένα τμήματα των αποχετευτικών δικτύων και των σωληνώσεων.  Στην Αποφράξεις Αθήνα οι έμπειροι τεχνικοί μας και οι αξιόπιστοι συνεργάτες υπηρεσιών αποχέτευσης έχουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίλυση και πρόληψη αυτών των ζητημάτων.

ΡΙΖΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΡΙΖΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Η Αποφράξεις Αθήνα είναι άμεσα δίπλα σας

Η Αποφράξεις Αθήνα είναι άμεσα δίπλα σας. Οι εμπλοκές των αποχετεύσεων συνήθως εκδηλώνονται από την αποχέτευση δαπέδου στο υπόγειο σας. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης σας παρεμποδίζεται και απαιτεί άμεση προσοχή. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι μια φραγμένη αποχέτευση, όταν έξω βρέχει. Μερικοί από τους πελάτες της Αποφράξεις Αθήνα που ζουν σε γειτονιές με μεγάλα δέντρα συνήθως προγραμματίζουν καθαρισμό φρεατίων και υδρορροών τουλάχιστον μία φορά κάθε 12 μήνες για να εξασφαλίσουν ότι η κύρια γραμμή τους είναι καθαρή από τις ρίζες των δέντρων. Προγραμματίστε μία τακτική υπηρεσία συντήρησης αποχέτευσης για να διατηρήσετε το οικιακό σας σύστημα σε άριστη κατάσταση. Η αποχέτευση στην κουζίνα ή το μπάνιο σας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως το στάσιμο νερό και οι ανεπιθύμητες οσμές.

Η Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως καθαρισμός αποχετευτικών συστημάτων, επιθεωρήσεις σωλήνων με κάμερα και πολλά άλλα. Εξυπηρετούμε επίσης εκείνους που βρίσκονται στις γύρω περιοχές και διασφαλίζουμε ότι τα αποχετευτικά σας δίκτυα λειτουργούν ομαλά. Όταν σιφόνια και φρεάτια βουλώνουν και πλημμυρίζουν , υπάρχει πραγματικά ένας μόνο τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα: απόφραξη! Πώς; Καλέστε μόνο την Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα και ένα εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας, θα βρίσκεται κοντά σας σε 15’! Η Αποφρακτική Αθηνών προσφέρει υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού αποχέτευσης στην Αθήνα, για πάνω από 40 χρόνια ενώ δεσμεύεται για την απόλυτη ικανοποίησή σας και την ποιότητα της δουλειάς της. Αποφράξεις Αποχέτευσης Αθήνα για:

Αποφράξεις κάθε είδους Αθήνα
Αποφράξεις αποχετεύσεων και φρεατιων Αθήνα
Αποφράξεις Φρεατίων Αθήνα
Απόφραξη Νεροχύτη 24 ωρες στο Αθήνα
Απόφραξη Υδρορροής Αθήνα
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αθήνα
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αθήνα
Καθαρισμός Φρεατίων και αποχετευσεων Αθήνα
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αθήνα
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αθήνα
Αποφράξεις αποχετεύσεων Αθήνα

ΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης Αθήνα

Στην Αποφράξεις Αθήνας συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους και επαγγελματίες τεχνικούς καθαρισμού αποχέτευσης στο λεκανοπέδιο. Το νερό δεν είναι το μόνο πράγμα που κατεβαίνει στις περισσότερες αποχετεύσεις. Στο νεροχύτη της κουζίνας, το λίπος και τα μικρά σωματίδια τροφίμων είναι συνήθως υπεύθυνα για τα μπλοκαρίσματα. Στο μπάνιο, τα μαλλιά και το αφρόλουτρο είναι συνήθης ένοχοι για τα βουλώματα της αποχέτευσης στο ντους και το νεροχύτη. Καθώς τα συντρίμμια συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, περιορίζει την αποχέτευση και προκαλεί εμπόδια στη ροή των λυμάτων. Στη συνέχεια, φαινομενικά από το πουθενά, ένα κομμάτι φαγητού ή ένας σωρός από τρίχες μπορεί να κάνει ολόκληρο το σύστημα αποχέτευσης να καταρρεύσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλή ιδέα να προγραμματίσετε την τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης της Αποφρακτική Αθήνα. Έτσι θα διατηρήσετε επαφή με τις υπηρεσίες μας, σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα. Επιπλέον παρέχουμε:

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ - Αποφράξεις Αθήνα
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Γιατί βουλώνει η αποχέτευση και τι να κάνετε

Τα ξένα αντικείμενα, όπως τα μπουκάλια ή τα παιχνίδια, μπορούν επίσης να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα της αποχέτευσης. Σε αυτή την περίπτωση, μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε χημικά καθαριστικά απόφραξης. Δεν θα λειτουργήσουν και μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο φινίρισμα στο νεροχύτη ή τη ντουζιέρα. Η μόνη λύση είναι η φυσική αφαίρεση του αντικειμένου. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Απόφραξεις Αθήνας θα το φροντίσει ευτυχώς για σας! Επικοινωνήστε με την Εταιρεία Αποφράξεων Αθήνας για να προγραμματίσετε την υπηρεσία καθαρισμού που χρειάζεστε σήμερα, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές, είμαστε στη διάθεσή σας. Εάν υποθέσετε ότι το πρόβλημά σας δεν είναι ένα ξένο αντικείμενο, προσπαθήστε να εντοπίσετε και να καταργήσετε το βούλωμα χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Ξεκινήστε αφαιρώντας και καθαρίζοντας το πώμα ή το φίλτρο στην είσοδο του αγωγού. Αυτό το βήμα μπορεί να απαιτεί κατσαβίδι ή πένσα.
  • Αφαιρέστε οτιδήποτε είναι εφικτό, στη συνέχεια δοκιμάστε να ρίχνετε ζεστό νερό κάτω από την αποχέτευση.
  • Στη συνέχεια, προσπαθήστε προσεκτικά να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο για να καθαρίσετε το μπλοκάρισμα.
  • Αν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να αφαιρέσετε και να καθαρίσετε το σιφόνι.

 

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Πληροφορίες περιοχής Αθήνα

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας από το 1834 και η μεγαλύτερη πόλη της. Βρίσκεται στην Αττική, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, και είναι από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ. Η Αρχαία Αθήνα, αρχικά οικισμός πάνω στην Ακρόπολη, εξελίχθηκε τον 6ο αιώνα π.Χ. σε μία πανίσχυρη πόλη-κράτος, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το λιμάνι της, το οποίο αρχικά ήταν το Φάληρο και αργότερα ο Πειραιάς. Υπήρξε, κατά την κλασική εποχή, κέντρο των τεχνών, της γνώσης και της φιλοσοφίας, έδρα της Ακαδημίας του Πλάτωνα και του Λυκείου του Αριστοτέλη. Αναφέρεται ευρέως ως γενέτειρα της δημοκρατίας.

Συχνά, η Αθήνα, όπως και γενικότερα η Ελλάδα, χαρακτηρίζεται «λίκνο του δυτικού πολιτισμού», ενώ άλλες φορές, ο τίτλος αυτός αποδίδεται στη Μεσοποταμία. Η σύγχρονη Αθήνα είναι το κέντρο της οικονομικής, βιομηχανικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, η Ευρύτερη Αστική Περιοχή της Αθήνας, η οποία ουσιαστικά συμπίπτει με την Περιφέρεια Αττικής, είναι η 7η πολυπληθέστερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον πληθυσμό της να εκτιμάται το 2004 στους 4.013.368 κατοίκους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *