Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα 210 68 52 718

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

Η Αποφραξεις Αθηνα έχει εξυπηρετήσει σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Αττική για παραπάνω από 40 χρόνια. Η συνδυασμένη εμπειρία της οικογένειάς μας στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων είναι τεράστια. Γνωρίζουμε πραγματικά τη δουλειά μας! Μπορούμε να βοηθήσουμε με οτιδήποτε από διαρροές και υπερχειλισμένες τουαλέτες, έως και πλημμυρισμένα υπόγεια. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και εξυπηρέτηση πελατών πέντε αστέρων. Έχετε πρόβλημα με το δίκτυο της αποχέτευσης; Μπορούμε να το λύσουμε.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ είναι πάντα διαθέσιμη για να πραγματοποιήσει αυτή την πολύτιμη υπηρεσία για κατοικίες και επιχειρήσεις σε ολόκληρο την Αθήνα. Εάν διαχειρίζεστε μια επιχείρηση, ποτέ δεν θέλετε τα αποχετευτικά σας δίκτυα να έχουν διακοπές στη λειτουργία τους. Εκτός από την αναστάτωση, τα φραγμένα αποχετευτικά συστήματα μπορούν να δημιουργήσουν μια κακή εικόνα για την επιχείρησή σας στο μυαλό των πελατών σας. Είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε γρήγορη και επαγγελματική συντήρηση αποχέτευσης κατά τις ώρες μη αιχμής ή τις μη εργάσιμες ώρες της επιχείρησής σας. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις δεν είναι μόνο ανθυγιεινές, μπορεί να προκαλέσουν πλημμύρες και υλικές ζημιές που μπορεί να κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Οι πλήρως εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στον καθαρισμό όλων των τύπων αποχετεύσεων και φρεατίων. Μπορούμε να φτάσουμε αμέσως στο χώρο σας, με το σωστό εξοπλισμό για την εργασία και να ξεκινήσουμε αμέσως για τη λύση του προβλήματός σας.

Αποφράξεις Αθήνα – Υπηρεσίες

Η Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα έχει δημιουργήσει μια φήμη για ειλικρινείς συμβουλές από ειδικούς για τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών, τη συντήρηση, την απόφραξη και την επιθεώρηση των αγωγών και των φρεατίων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία με ειδική, ψηφιακή κάμερα, μπορούμε να σας δείξουμε πού είναι το πρόβλημα και στη συνέχεια να σας δώσουμε συμβουλές και προσφορά τιμής προτού αρχίσετε να επισκευάζετε ή να αντικαθιστάτε τα κατεστραμμένα τμήματα των αποχετευτικών δικτύων και των σωληνώσεων.

ΡΙΖΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΡΙΖΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Προγραμματίστε μία τακτική υπηρεσία συντήρησης αποχέτευσης για να διατηρήσετε το οικιακό σας σύστημα σε άριστη κατάσταση. Η αποχέτευση στην κουζίνα ή το μπάνιο σας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως το στάσιμο νερό και οι ανεπιθύμητες οσμές. Οι παρεμβολές στην αποχέτευσή σας μπορούν να προκαλέσουν πιο σοβαρά προβλήματα όπως η πλημμύρα στο υπόγειο. Στην Αποφραξεις Αθηνα οι έμπειροι τεχνικοί μας και οι αξιόπιστοι συνεργάτες υπηρεσιών αποχέτευσης έχουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίλυση και πρόληψη αυτών των ζητημάτων.

ΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Αθήνα

Οι εμπλοκές των αποχετεύσεων συνήθως εκδηλώνονται από την αποχέτευση δαπέδου στο υπόγειο σας. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης σας παρεμποδίζεται και απαιτεί άμεση προσοχή. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι μια φραγμένη αποχέτευση, όταν έξω βρέχει. Μερικοί από τους πελάτες μας που ζουν σε γειτονιές με μεγάλα δέντρα συνήθως προγραμματίζουν καθαρισμό φρεατίων και υδρορροών τουλάχιστον μία φορά κάθε 12 μήνες για να εξασφαλίσουν ότι η κύρια γραμμή τους είναι καθαρή από τις ρίζες των δέντρων.

Στην Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους και επαγγελματίες τεχνικούς καθαρισμού αποχέτευσης στο λεκανοπέδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε την υπηρεσία καθαρισμού που χρειάζεστε σήμερα, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές, είμαστε στη διάθεσή σας.

Το νερό δεν είναι το μόνο πράγμα που κατεβαίνει στις περισσότερες αποχετεύσεις. Στο νεροχύτη της κουζίνας, το λίπος και τα μικρά σωματίδια τροφίμων είναι συνήθως υπεύθυνα για τα μπλοκαρίσματα. Στο μπάνιο, τα μαλλιά και το αφρόλουτρο είναι συνήθης ένοχοι για τα βουλώματα της αποχέτευσης στο ντους και το νεροχύτη. Καθώς τα συντρίμμια συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, περιορίζει την αποχέτευση και προκαλεί εμπόδια στη ροή των λυμάτων. Στη συνέχεια, φαινομενικά από το πουθενά, ένα κομμάτι φαγητού ή ένας σωρός από τρίχες μπορεί να κάνει ολόκληρο το σύστημα αποχέτευσης να καταρρεύσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλή ιδέα να προγραμματίσετε την τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και να διατηρήσετε επαφή με τις υπηρεσίες μας, σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα.

Προβλήματα στις αποχετεύσεις; Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Τα ξένα αντικείμενα, όπως τα μπουκάλια ή τα παιχνίδια, μπορούν επίσης να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα της αποχέτευσης. Σε αυτή την περίπτωση, μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε χημικά καθαριστικά απόφραξης. Δεν θα λειτουργήσουν και μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο φινίρισμα στο νεροχύτη ή τη ντουζιέρα. Η μόνη λύση είναι η φυσική αφαίρεση του αντικειμένου. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα θα το φροντίσει ευτυχώς για σας!

Εάν υποθέσετε ότι το πρόβλημά σας δεν είναι ένα ξένο αντικείμενο, προσπαθήστε να εντοπίσετε και να καταργήσετε το βούλωμα χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα:

 • Ξεκινήστε αφαιρώντας και καθαρίζοντας το πώμα ή το φίλτρο στην είσοδο του αγωγού. Αυτό το βήμα μπορεί να απαιτεί κατσαβίδι ή πένσα.
 • Αφαιρέστε οτιδήποτε είναι εφικτό, στη συνέχεια δοκιμάστε να ρίχνετε ζεστό νερό κάτω από την αποχέτευση.
 • Στη συνέχεια, προσπαθήστε προσεκτικά να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο για να καθαρίσετε το μπλοκάρισμα.
 • Αν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να αφαιρέσετε και να καθαρίσετε το σιφόνι.
 • Ακόμα έχετε προβλήματα; Αν δεν λειτουργεί καμία από αυτές τις λύσεις, ήρθε η ώρα να καλέσετε τους τεχνικούς της Αποφραξει Αθηνα.

Η Αποφράξεις Αθήνα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως καθαρισμός αποχετευτικών συστημάτων, επιθεωρήσεις σωλήνων με κάμερα και πολλά άλλα. Με έδρα στο Χαλάνδρι, εξυπηρετούμε επίσης εκείνους που βρίσκονται στις γύρω περιοχές και διασφαλίζουμε ότι τα αποχετευτικά σας δίκτυα λειτουργούν ομαλά.

Πληροφορίες περιοχής Αθήνα

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Είναι από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ.[1] Η Αρχαία Αθήνα, μια περιτοιχισμένη πόλη, ήταν μία πανίσχυρη πόλη-κράτος, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το λιμάνι της, το οποίο αρχικά ήταν το Φάληρο και αργότερα ο Πειραιάς. Κέντρο των τεχνών, της γνώσης και της φιλοσοφίας, έδρα της Ακαδημίας του Πλάτωνα και το Λυκείου του Αριστοτέλη, αναφέρεται ευρέως ως λίκνο του Δυτικού πολιτισμού και γενέτειρα της δημοκρατίας, κυρίως λόγω της επίδρασης των πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων της κατά τους 5ο και 4ο αιώνες π.Χ. στο υπόλοιπο της τότε γνωστής Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Μια κοσμοπολίτικη μητρόπολη σήμερα, η σύγχρονη Αθήνα είναι το κέντρο της οικονομικής, χρηματοπιστωτικής, βιομηχανικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας. Το 2012 η Αθήνα κατατασσόταν ως η 39η πλουσιότερη πόλη στον κόσμο ως προς την αγοραστική δύναμη και ως 77η ακριβότερη σε μελέτη της UBS.

Πληθυσμός και έκταση της Αθήνας

Το πολεοδομικό συγκρότημα των Αθηνών, δηλαδή η περιοχή της Αθήνας και των προαστίων της, έχει πληθυσμό 3.181.872 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011[2] και έκταση 462 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 35 Δήμους κατανεμημένους σε τέσσερις περιφερειακές ενότητες (Κεντρικού, Βορείου, Νοτίου, Δυτικού Τομέα Αθηνών με συνολικό πληθυσμό 2.641.511 κατοίκων ), και άλλοι έξι ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς.

Ο Δήμος Αθηναίων που καταλαμβάνει το κέντρο της, έχει πληθυσμό 664.046 κατοίκους (απογραφή 2011) και έκταση 39 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο Πειραιάς, ιστορικά γνωστός ως το επίνειο των Αθηνών, είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Τα κέντρα των δύο πόλεων απέχουν 9 χιλιόμετρα και παλαιότερα ο Πειραιάς χωριζόταν με την Αθήνα από άκτιστες ή αραιοκατοικημένες εκτάσεις, αλλά σήμερα, μετά από την μεγάλη οικιστική ανάπτυξη της πρωτεύουσας τον 19ο και 20ό αιώνα, ο Πειραιάς έχει ενωθεί πολεοδομικά με την Αθήνα.

Αποφράξεις κάθε είδους Αθήνα
Αποφράξεις αποχετεύσεων και φρεατιων Αθήνα
Αποφράξεις Φρεατίων Αθήνα
Απόφραξη Νεροχύτη 24 ωρες στο Αθήνα
Απόφραξη Υδρορροής Αθήνα
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αθήνα
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αθήνα
Καθαρισμός Φρεατίων και αποχετευσεων Αθήνα
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αθήνα
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αθήνα
Αποφράξεις αποχετεύσεων Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα

Όταν σιφόνια και φρεάτια βουλώνουν και πλημμυρίζουν , υπάρχει πραγματικά ένας μόνο τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα: απόφραξη! Πώς;

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ - Αποφράξεις Αθήνα

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Καλέστε μόνο την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ και ένα εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας, θα βρίσκεται κοντά σας σε 15’! Η Αποφραξεις Αθηνα προσφέρει υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού αποχέτευσης στην Αθήνα, για πάνω από 40 χρόνια ενώ δεσμεύεται για την απόλυτη ικανοποίησή σας και την ποιότητα της δουλειάς της.

Αποφρακτική Αθήνα για:

 • Απόφραξη & καθαρισμό αποχέτευσης, φρεατίου, υδρορροής, σιφονιού.
 • Απόφραξη και καθαρισμό τουαλέτας & κουζίνας.
 • Απόφραξη & καθαρισμό κάθετης στήλης κτιρίου.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Αντλήσεις υδάτων.

Καλέστε μας σήμερα!

Tags: , , ,

About the Author

Είμαι ο Γιώργος Ηλίας. Έχω σπουδάσει φυσική. Είμαι ο υπεύθυνος για τον έλεγχο ποιότητας των υπηρεσιών μας.

21 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Χαλάνδρι | Site Title | 20 Ιουλίου, 2017
 2. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Χαλάνδρι | myapofraxeisathina | 17 Αυγούστου, 2017
 3. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Χαλάνδρι | Αποφράξεις Αθήνα | 27 Δεκεμβρίου, 2017
 4. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Χαλάνδρι | Αποφράξεις Αθήνα | 23 Νοεμβρίου, 2018
 5. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Χαλάνδρι | Αποφράξεις Αθήνα | 10 Ιανουαρίου, 2019
 6. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Χαλάνδρι – Αποφράξεις Αθήνα | 23 Ιανουαρίου, 2019
 7. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Χαλάνδρι | Αποφράξεις Αθήνα | 8 Φεβρουαρίου, 2019
 8. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Χαλάνδρι – Αποφράξεις Αθήνα | 18 Φεβρουαρίου, 2019
 9. Αποφράξεις Αθήνα – 210 68 52 718 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Χαλάνδρι – Αποφράξεις Αθήνα | 6 Μαΐου, 2019
 10. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ  ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 24ΩΡΟ – Aποφράξεις Απολυμάνσεις Αθήνα | 30 Μαΐου, 2019
 11. Αποφράξεις Αθήνα – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γαλάτσι | 5 Ιουνίου, 2019
 12. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γαλάτσι | 17 Ιουνίου, 2019
 13. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Κηφισιά | 27 Ιουνίου, 2019
 14. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Ψυχικό | 18 Ιουλίου, 2019
 15. ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Κηφισιά | 24 Ιουλίου, 2019
 16. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γαλάτσι | 8 Αυγούστου, 2019
 17. ΑΘΗΝΑ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 24ΩΡΟ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γαλάτσι | 27 Αυγούστου, 2019
 18. ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γαλάτσι | 28 Αυγούστου, 2019
 19. αποφραξεις Αθηνα – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Κηφισιά | 27 Σεπτεμβρίου, 2019
 20. Αποφραξεις Αθηνα – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γαλάτσι | 2 Οκτωβρίου, 2019
 21. Αποφράξεις Αθήνα - 210 80 80 878 - Αποφραξεις Αθηνα | 22 Νοεμβρίου, 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Top