Menu Close

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ψάχνετε για μια εταιρεία αποφράξεων στο νομό Αττικής; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Στην Αποφράξεις Χαλάνδρι προτείνουμε και προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες υγιεινής με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να αναλαμβάνουν άμεσα την φροντίδα των αναγκών σας. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα με όρεξη και ικανότητες που εξασφαλίζει κάθε εργασία να είναι επιτυχής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες ώστε να είστε 100% ικανοποιημένοι. Η απόκρισή μας θα είναι άμεση.

Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης
Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης

Έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος το συντομότερο. Καλέστε μας και εμείς θα φτάσουμε εκεί αμέσως. Αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων την απόφραξη φρεατίου, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη σιφονιών, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροών, διάγνωση με κάμερα, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση αποχέτευσης, κ.α. Εξυπηρετούμε κάθε οίκημα και κτίριο στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Κορυφαίες λύσεις χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη και προηγμένη τεχνολογία.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα θέματα της αποχέτευσης σας θα διαγνωστούν με ακρίβεια και θα αντιμετωπιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Οι τιμές μας είναι προσιτές και συμφωνούν απόλυτα με την δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε. Εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε, αφήστε εμάς να κάνουμε την δουλειά.

Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι, ασφαλισμένοι και αδειοδοτημένοι. Φροντίζουμε να σας παρέχουμε επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες με σεβασμό και φιλικότητα.

Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα αποχέτευσης σας, καλέστε στην Αποφράξεις Χαλάνδρι αμέσως. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε πληροφορίες, με μεγάλη χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

Αναλαμβάνουμε:

Αποφράξεις, αλλαγές αποχετεύσεων και αποφράξεις φρεατίων

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής οριζόντιων και κάθετων σωληνώσεων. Αναλαμβάνουμε επίσης αποφράξεις σε λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, κουζίνας. Ο καθαρισμός κουζίνας γίνεται πλέον εύκολα, γρήγορα και ασφαλή.

Έλεγχο – Βιντεοσκόπηση αγωγών με κάμερα

Με τη χρήση της ηλεκτρονικής κάμερας γίνεται η επόπτευση για έλεγχο και η χαρτογράφηση αγωγών. Το σύστημα της κάμερας έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει οποιαδήποτε ζημιά του αποχετευτικού δικτύου και να εμφανίσει στην οθόνη την αιτία του προβλήματος, ώστε να μπορέσουμε άμεσα να την αντιμετωπίσουμε! Η αδιάβροχη κάμερα εισάγεται στο αποχετευτικό δίκτυο και πραγματικά μπορούμε να δούμε την βασική αιτία του προβλήματος. Ως εκ τούτου, μπορούμε να σας παρέχουμε τη σωστή διάγνωση και εφάπαξ μακροπρόθεσμη λύση. Μέσα από την κάμερα, μπορούμε να εντοπίσουμε το ακριβές σημείο, ώστε να μπορούμε να καθορίσουμε τι προκαλεί το πρόβλημα. Η καταγραφή αποθηκεύεται και μπορούμε να σας δώσουμε κάρτα μνήμης με την όλη διαδικασία. Αποφράξεις με κάμερα

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Για το φράξιμο σωληνώσεων ή δυσοσμίες σας προτείνουμε τη μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και  των φρεατίων με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής το οποίο διαθέτουμε και καθαρίζει το κεντρικό μηχανοσίφωνα και όλα τα δίκτυα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα ο έλεγχος της κατάστασης των αποχετεύσεων είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό πράγμα, ειδικά στα παλαιότερα κτίρια όπου οι σωλήνες λόγω της ηλικίας τους, είναι πιο επιρρεπείς στην συσσώρευση όλων των αιτιών που τις βουλώνουν, όπως λίπη, σαπούνια, υπολείμματα τροφίμων, ρίζες δέντρων, χαρτιά, κ.α. Συμβαίνει πάντα εκεί που δεν το περιμένετε! Οι τακτικές και προληπτικές συντηρήσεις αποτρέπουν έκτακτες και άβολες καταστάσεις εξαλείφοντας τον κίνδυνο να χρειαστείτε απόφραξη.

 

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις  Χαλάνδρι

Οι οικίες και οι επιχειρήσεις όλο και πιο συχνά μολύνονται με τρωκτικά και έντομα όπως οι κοριοί, κατσαρίδες, ψύλλους κλπ. Πέραν του ότι αποτελούν μια ενόχληση, όταν στον χώρο σας υπάρχουν παράσιτα διατρέχετε μεγάλο κίνδυνο, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια ζώα και σε σημεία όπου φαγητό ετοιμάζεται.

Παρέχουμε πρώτης κατηγορίας επαγγελματικών υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων για το σπίτι και την επιχείρηση σας. Θα είστε πλήρως προστατευμένοι και θα μπορείτε να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι το σπίτι, η οικογένειά σας και η επιχείρησή σας θα είναι σε ασφαλή χέρια. Προσφέρουμε ποικίλες λύσεις προσαρμοσμένες στο επίπεδο της μόλυνσης και στον κάθε χώρο.

Απολυμάνσεις - ποντίκι σε βάζο

Επιλύουμε τα προβλήματα παρασίτων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα εδώ και πολλά χρόνια. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές ελέγχου και ασφαλή και εγκεκριμένα σκευάσματα, κρατάμε τους πελάτες μας απαλλαγμένους από επιβλαβείς οργανισμούς.

Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει, σε συνδυασμό με την υψηλή εξειδίκευση του εργατικού δυναμικού, επέτρεψε στην εταιρεία να ανοίξει τα φτερά της και να γίνει μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών. Δεν σταματάμε ποτέ, συνεχώς εξελισσόμαστε!

Η επιχειρηματική φιλοσοφία μας βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας μας.

 

Μυοκτονία Χαλάνδρι

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος επιβλαβών οργανισμών στην ιδιοκτησία σας. Γρήγορα και αποτελεσματικά προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια, την επιχείρησή, τα κατοικίδια ζώα σας και το περιβάλλον.

Οι αρουραίοι και τα ποντίκια μπορούν να προκαλέσουν μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα, όπως την εισαγωγή ασθενειών και παρασίτων στο σπίτι σας, δομικές βλάβες και την αλλοίωση των τροφίμων σε μαζική κλίμακα.

Σας προσφέρουμε πλήρες φάσμα αντιμετώπισης και ελέγχου παρασίτων για όλους τους τύπους των τρωκτικών. Η καταπολέμησή τους πραγματοποιείται με ειδικά μυοκτόνα δολώματα και με πλαστικούς δολωματικούς σταθμούς. Υπάρχει επίσης και η λύση των μεταλλικών σταθμών με κόλλα.

 

Αναλαμβάνουμε τις ακόλουθες αποφρακτικές εργασίες στα Χαλάνδρι.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Εξυπηρετούμε σε όλο το Χαλάνδρι.

Διαμερίσματα
Μονοκατοικίες
Καταστήματα
Σχολεία – Φροντιστήρια
Δημόσιες Υπηρεσίες
Νοσοκομεία
Εργοστάσια – Βιοτεχνίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.